Olipa pakko kokeilla suklaakakkua, jonka näin edellisessä ME-lehdessä. Hiukan muuttelin, mutta hyvää oli

1241286414_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vatkaa 7 valkuaista ja 1dl sokeria ja hyppysellinen suolaa kovaksi vaahdoksi

Vatkaa 7 keltuaista ja 3/4 dl sokeria vaahdoksi

Nostele vaahdot sekaisin keskenään ja sihtaa 2,5 dl vehnäjauhoja edelleen nostellen joukkoon.

1241286461_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Paista 6 pohjaa. 200 asteessa 5-8 min per pohja

1241286717_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241286748_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sulata 200g rasvaa mikrossa kuumakssi ja pilkkoa kuumaan rasvaan yksi suklaalevy. Se sulaa sinne sopivasti

Vatkaa vanhanajan vaniljakiisseliaineksista ja 3dl maitoa kiisseli ohjeen mukaan ja lisää kaakaojauhetta pari rkl

Sekoita rasva-suklaaseos ja vaniljavaahto keskenään. Jos seos tuntuu liian löysältä, niin anna hetki olla jääkaapissa, niin se jähmettyy levityskelpoiseksi

Sitten kokoat kakun ja pohjien väliin aina suklaaseosta. Päälle ja reunoille loput

1241287044_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Päällinen on valmistettu seuraavasti:

3 rkl sulatettua rasvaa

4 rkl appelsiinituoremehua

tomusokeria niin paljon, että voit levittää seoksen

1241287173_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten hetkeksi kylmään ja loput varmaan arvaattekin :)